Ismerd meg a
Webery csapatát

Szerintünk a Webery a legjobb munkahely, nem csak azért mert gyönyörű helyen van az irodánk, hanem mert a csapatunk lelkes, szakmailag felkészült, de legfőképpen barátságos és laza.

Mi örömmel ülünk össze meetingelni, a “főnökök” jófejek, és mindenki szava számít. Mindez évtizedes tapasztalattal és kreatív, problémamegoldó szemlélettel párosul, így alkotva a tökéletes munkakörnyezetet mindenki számára.

Gyere és nézz körül

 

Vezetőink

Prémecz Gergő
Ügyvezető

Évről-évre világszinten elismert, szakmájukban kiemelkedő vállalatok szavaznak nekünk bizalmat. Szerintem ez annak köszönhető, hogy a Weberynél a csapatszellem, a professzionalizmus és az ügyfélközpontúság hármas víziójával mindig a legjobb minőséget tudjuk nyújtani.

Serfőző Adrienn
Vezető Projektmenedzser

Nagy hangsúlyt fektetünk bizalmi kapcsolatok kiépítésére ügyfeleinkkel, szoros szakmai támogatást nyújtva az ötlet megszületésétől egészen a megvalósításig.

Nagy Pál
Operatív Vezető

Minden dinamikusan fejlődő cégnél fontos a műveletek leegyszerűsítése és a hatékony kommunikáció kialakítása.  Folyamatosan ezen dolgozunk. Együtt fejlődünk.

Életképek

Amit szeretünk

Iroda

Iroda

Könnyen megközelíthető (autóval, tömegközlekedéssel, biciklivel is) dunaparti iroda a budai oldalon.

Home office

Home office

Home office lehetőség már a próbaidő alatt is.

Ebédidő

Ebédidő

Az ebédidő (30 perc) a munkaidő része, nem kell ledolgoznod.

Gyümölcsnap

Gyümölcsnap

Gyümölcsnap keddenként.

Torna

Torna

Hetente kétszer céges ingyenes átmozgató torna.

Masszázs

Masszázs

Havonta kétszer céges ingyenes masszázs.

Tea & Kávé

Tea & Kávé

Korlátlan tea és kávéfogyasztás.

Csapatépítők

Csapatépítők

Rendszeres csapatépítők, mert szeretünk sportolni, táncolni, főzni, kirándulni és játékos keretek között megküzdeni egymással.

Ünneplés

Ünneplés

Imádunk mindent megünnepelni, nem csak a szülinapunkat, vagy a karácsonyt, hanem Micimackó napjától a macaron világnapján át  mindent.

Karrier

Szenvedélyünk, hogy ne csak egy újabb weboldalt készítsünk, hanem élményt adjunk.

Ügynökségünk 15 éves szakmai múlttal és széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, de folyamatosan bővülő csapatunkban biztosan van hely számodra is!
 

Megnézem az aktuális állásokat